tiistai 22. joulukuuta 2009

30 ja joulu ovella

Ensimmäinen talvilomapäivä! Kävin neuvolassa kävellen. Ihana talvinen sää ja paluumatkalla alkoi paistaa aurinkokin. Neuvolassa kaikki oli hyvin. Hemoglobiini oli laskenut hieman: se oli nyt 128, mutta lisäraudalle ei ole vielä tarvetta. Verenpaine oli myöskin loistava. Pöksy on tällä hetkellä raivotarjonnassa, joten pää alaspäin mennään. Se on kylki menosuuntaan päin, joten selkä on vatsani oikealla puolella. Viime viikon sokerirasitustestin tuloskin näytti hienoja lukemia: arvot eivät olleet heilahtaneet mihinkään, mikä oli hieno uutinen. Sf-mitta näyttää kasvavan aina 5 cm neljässä viikossa. Nyt mennään 30 cm:n kohdalla, joten kasvu on ollut ihan tasaista.

Koska neuvolan täti on kohdellut meitä niin ihanasti, halusin antaa hänelle joululahjan. Annoin ihanan fiilistelykirjan, Täydellinen päivä, jossa on ruokareseptejä neljältä eri kokilta kauniiden kuvien säestäminä. Hän ilahtui lahjasta hyvin paljon ja kertoi rakastavansa intohimoisesti ruokakirjoja. Hienoa, lahja osui siis nappiin!

Tänään on täynnä tasan 30 viikkoa. Hih! Pöksy on ollut tänään vilkkaalla tuulella, kivaa. Sao varmasti virtaa kävelylenkistäni. Nyt ihastelen täydellistä talvimaisemaa ja alan tehdä joulusiivousta. Olemme parin päivän aikana pesseet kaikki sohvan- ja tyynynpäälliset, sekä torkkupeitot. Muun viikoittaisen siivouksen lomassa tekstiilien säännöllinen pesu pitää kodissa raikkaan tuoksun yllä. Nyt hyvät musat päälle ja tuumasta toimeen! Sitten vielä parin lahjan paketointi, jonka jälkeen kaikki on valmista. Huomenna lähdemme vanhemmilleni joulua viettämään. Siellä autan äitiä valmisteluissa ja yhdessä luomme ihanan tunnelman ja nautimme yhdessäolosta koko perheen voimin.

Rentouttavaa, rauhallista ja maukasta joulua!

Ei kommentteja: