maanantai 14. maaliskuuta 2011

1v-kuvat

Päätimme ottaa Mannan "viralliset" 1-vuotiskuvat itse, koska halusimme niistä ihan oman näköisiä. Laatu ei tietenkään ole sama kuin ammattilaisen studiossa ottamat, koska etenkin vilkkaasti liikkuvan kohteen kuvaaminen jo hieman hämärtyvässä valossa ei ole maailman helpoin tehtävä kaltaiselleni harrastelijalle. Siltikään emme oikein kumpikaan osaa kuvitella itseämme kuvaamossa, koska meistä kumpikaan ei ole koskaan sellaisessa ollutkaan rippi-, ylioppilas-, tai hääjuhlista huolimatta.

Kuvaustilanne oli hupaisa, mutta lievästi sanottuna haastava: Manna oli hieman väsynyt, eikä pysynyt paikallaan sitäkään vertaa kuin juuri levänneenä. Mieheni toimi "kuvaussihteerina" ja koitti saada tyttöä pysymään paikallaan ja hauskuuttaa häntä. Kuvan aikana, jossa Manna huutaa suu ammollaan, mies pomppi selkäni takana sängyllä sen kuuloisesti, että kohta on mentävä huonekalukauppaan.

Otin ehkä miljoona kuvaa (melllko tilava muistikortti), joista muutama alla.







3 kommenttia:

brb bob kirjoitti...

Teillä on kyllä niin söpö neiti, oikeaan kohteeseen on siunaantunut sievät hiukset. Mä leikkelen Jonskun hiuksia joka toinen kuukausi, hukkaan menee runsas tukka tuossa päässä ;) Ei vaan, on se hieno tuommoinen runsas poikatukkakin.

Maija kirjoitti...

Ihanan ilmeikkäät, persoonalliset kuvat! :)

Tilkku kirjoitti...

Kiitos, molemmat! :)