maanantai 21. maaliskuuta 2011

Soitto päiväkotiin

Soittelin tänään yhteen läheisistä päiväkodeista ja sovin että menemme ensi viikolla tutustumiskäynnille. Olisimme voineet mennä jo tällä viikolla, mutta pienten ryhmässä riehuu parhaillaan kuulemma flunssa- ja vatsatautiepidemia, joten johtaja suositteli tuloa vasta ensi viikolla. Hän kuulosti miellyttävältä, rennolta ja humoristiselta naiselta. Odotan tulevaa tapaamista sekä innolla, että jännittyneenä. Jos ensimmäinen tarha vaikuttaa hyvältä, emme edes lähde kiertelemään muita. Tämä on sijainniltaan paras, joten katsotaan miten käy.

Tämä askel on minulle samalla hieman surullinen, sillä tämän elämänvaiheen päättyminen näkyy pian konkreettisemmin. Olen innoissani töihinpaluusta, mutta samalla kotielämästä luopuminen tuntuu haikealta. Onneksi teen lyhennettyä viikkoa ainakin ensimmäisen vuoden, joten pääsen viettämään Mannan kanssa kokonaisia arkipäiviäkin.

3 kommenttia:

brb bob kirjoitti...

Minäkin teen 80 % työviikkoa, mutta n. 6 h/pv ja olen kyllä niin onnellinen osittaisen hoitovapaan mahdollisuudesta. On ihanaa kun hoito- ja työpäivän jälkeen on vielä rutkasti aikaa meidän omille puuhille. Luulenpa, että teen 80 % työviikkoa niin pitkälle kun siihen vain on mahdollisuus, eli Jonskun tokaluokan loppuun asti.

Tiia kirjoitti...

Kiva kuulla! Hei miten se käytännössä toimi kun ilmoitit siitä töihin? Miten käytännön järjestelyt piti hoitaa ja kuinka aikaisin sun piti kertoa että teet lyhyempää päivää?

brb bob kirjoitti...

Käsittääkseni lyhennetystä työviikosta pitää ilmoittaa 2 kk aiemmin (aivan kuten töihin paluusta/hoitovapaan jatkamisesta). Mutta mä menin suoraan "lomalta" tekemään sairaslomansijaisuutta tuttuun paikkaan ja vain ilmoitin tekeväni 80 % työviikkoa. Nykyisen duunin työhaastattelussa ilmoitin, että haluaisin tehdä 80 % työviikkoa. Se oli sillä ok - työt aloittaessani aloin suoraan tekemään 6 h/pv. Mitään kummempia järjestelyitä ei ole ollut. Hoitopaikan kanssa vaan on sovittu mihin aikaan Jonsku on hoidossa: ekalla rupeamalla klo 9 - 15.30, nyt klo 8 - 14.30 joka on ollut kivempi.