keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lisää löytöjä

Kävin taas siivoamassa ja lisäämässä tavaraa kirpputoripöytääni ja samalla kiersin koko paikan läpi. Eräs pöytä notkui hyvälaatuisista ja hyvin pidetyistä (ne oli selvästi silitettykin myyntiä varten ja tuoksuivat tosi raikkaalta) tytön vaatteista, joista osa oli Mannalle juuri sopivia. Olinkin kaivannut hänelle kivoja mekkoja, joissa on mukava olla. Nyt niitäkin löytyi. Pidän aika yksinkertaisesta tyylistä: ei liikaa krumeluureja ja jos vaatteessa on kuva, se ei saa olla mitä tahansa.. Jep, helppoa vielä kun Mannalla ei ole omaa tahtoa vaatteiden suhteen. Valitsin pöydästä marjapuuron värisen mekon, jossa on kivat isot napit henkseleissä. Toinen mekko on värikäs pinkki-valkoinen. Molemmat ovat todella hyvälaatuista trikookangasta ja maksoivat kaksi euroa kappale.


Tämän mekon trikookangas on todella tukevaa tekoa.


Tätäkin mekkoa on kiva käyttää pitkähihaisen bodyn tai neuletakin kanssa. Tästä mekosta olisi ollut toisenkin värinen versio, mutta jätin sen silti pöydälle.

Sitten mukaan lähti mustavalkoraitaiset legginssit, jotka nekin ovat todella paksua trikoota. Ne ovat laadultaan juuri sellaiset, jotka pitävät ryhtinsä, eivätkä mene miksikään vaikka kuinka pesisi. Sitten kasasta löytyi vielä kivat vaaleat housut. Niitä oli pidetty todella vähän, niin hyvässä kunnossa ne ovat. Ne saavat vielä odottaa jonkin aikaa, sillä ne ovat muistaakseni 110 senttiset. Legginssit maksoivat 1,5 euroa ja housut kaksi.



Viimeisenä löysin Mannalle ihanan vanhan puisen helmitaulun, jota on kiva tutkia ja sormeilla. Se tiskattiin illalla perusteellisesti ja tänään tyttö pääsi testaamaan sitä. Se kiinnosti pitkän aikaa, aivan kuten arvelinkin.


Nyt kun olemme joutuneet siirtämään kaikki särkyvät sisustuselementit pois pikku käsien ulottuvilta, tilalle on kiva laittaa näitä "saa koskea" -esineitä, jotka myöskin sopivat sisustukseen. Hehe.

Ja vielä lopuksi Makin of -kuvia. Mekkoa numero yksi oli aika haasteellista kuvata, koska joku tuli aina asettelemaan mekkoa omasta mielestään paremmin...


Hei älä nyt mene siihen kun äiti on just asetellut sen.. aijaa..

3 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Mahtavat löydöt taas! Upea tuo helmitaulu, käy tosiaan ihan sisustuselementistä :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Maijuli! :) Vaikka tuo helmitaulu on aivan ihan tuollakin tavalla, aloin haaveilla sen maalaamisesta valkoisella ja jollain lisävärillä (ne olisivat noi mustat helmet). Mutta sitten se ehkä menettäisi vähän tuota särmäänsä, jos siitä piilottaisi kaiken patinan.

t

Maija kirjoitti...

Minusta se on kyllä tosi hieno noin :)