torstai 21. lokakuuta 2010

Beibamboo tutuksi

Tiistai 5.10.
Beibamboo haki viime viikolla Mannan kokoista vauvaa pyjamaproton koesovittajaksi ja minä ilmoitin tytön vapaaehtoiseksi. Olin jo jokin aika sitten tutustunut yrityksen toimintaan ja pidän liikeideaa loistavana. Perjantaina sitten menimme yrityksen perustajan luokse, jossa aika kului rattoisasti rupatellessa ja pyjamamallia tarkastellessa. Mannalla meni lujaa: tyttö kikatti, häsläsi, eikä olisi millään meinannut pysyä paikoillaan. Niin innostuneena Mannaa harvoin vieraan seurassa näkee, sillä hän on usein aluksi varautunut, jonka jälkeen vapautuu.

Manna sai palkkioksi Beibamboon ihanat haaremihousut, jotka sopivat tytölle kuin nakutettu. Rakastan luonnonvalkoista ja puenkin sitä tytölle niin usein kuin mahdollista. Pikkuvauva-aikoina Manna olikin suuren osan ajastaan valkoisissa, mutta enää se ei ole oikein kannattavaa kun lapsi alkaa nuohota lattioita. Mutta esimerkiksi kaupungille lähtiessämme voi pitää vähän arempaakin väriä. Nämä housut ovat onneksi pehmeyden lisäksi helosti pedeytyvät ja kuivuvat, joten niitä voi huoletta käyttää konttaavankin lapsen päällä. Polvissa on sitäpaitsi polvivahvistuksetkin. Suosittelen lämpimästi näitä tuotteita joko vuokrattavaksi tai omaksi. Jos ei ennestään ole saanut vaaatteita esimerkiksi sukulaisten tai ystävien lapsilta lainaksi tai omaksi, etenkin ihan pienimpien kokojen vuokraus on nerokasta, koska vauva kasvaa niistä ulos sekunnissa.

Mannaa pyydettiin parin viikon päästä pidettäviin kuvauksiin malliksi ja lupasin mielihyvin. Pieni vaihtelu arkeen piristää meitä kumpaakin. Manna on onneksi tottunut olemaan ainakin still-kameroiden kohteena, sillä kuvailen häntä tosi paljon. Ainut vaan, että kamera olisi saatava omaan käteen – tai mieluiten suuhun. Saa nähdä, miten vieraan kameran kanssa käy.

Ei kommentteja: