torstai 21. lokakuuta 2010

Designia markkinoilta

Tiistai 5.10.
Kävimme viikonloppuna Kulttuuritehdas Korjaamon Markkinoilla, jossa kotimaiset nuoret suunnittelijat myyvät tuotteitaan. Meinasin tulla hulluksi niistä kaikista ihanista tuotteista. Montaa suunnittelijaa tulikin tuettua:

TanYaSumilta löysin Mannalle vastustamattoman ihanan froteemekon. Jos niitä olisi ollut aikuisten koossa, olisin ostanut sellaisen itsellenikin. Myynnissä oli kaikenlaisia hienoja mekkoja, pipoja ja muita vaatteita. Mielestäni suunnittelijan nettisivut eivät tee oikeutta niille tuotteille, jotka olivat hyvin laadukkaita. Tosin koot taitavat olla hieman hakusessa, koska ostin mekon 80cm:n koossa pienellä kasvuvaralla, mutta se onkin jo nyt täysin sopiva.


TanYaSumin ihana forteemekko.

Sitten löysin vihdoinkin Mannalle valkoisen trikoopipon. Tämä Aarrekidin tuote on erittäin pehmeää puuvillaa ja se menee pitkään, sillä pipo on aika pitkä ja hyvin joustava. Tupsupallo on tehty hauskasta Aarremetsä-printtikuosista. Pipoa myi Lastenvintti -niminen yritys, jolta ostin myös todella viehättävän, vanhasta tyynyliinasta tehdyn tuttinauhan. Siinä on kaikki ne värit, joita eniten Mannalle puen (valkoinen, ruskea ja vaaleanpunainen).


Pehmeistä pehmein puuvillapipo.


Kiva tuttinauha, joka toimii välillä myös nallen pidikkeenä rattaissa; Manna pudottelee helposti tavaroita, joten nauhan lenkki vaan nallen käteen ja kyllä pysyy!

Beibamboo oli myös mukana Markkinoilla. Olin jo vähän aikaa himoinnut sen valmistamaa merimieskassia ja onnekseni niitä oli nyt myynnissä, joten sellainen lähti matkaan. Ajattelin pitää sitä vaunuissa kauppaostoksia ja milloin mitäkin kantamuksia varten. Mielestäni se on tosi raikas ja mukavan kokoinen kassi.


Merimieskassi.

Näiden lisäksi löysin hauskan Kaunisteen tiskirätin. Suunnittelija Matti Pikkujämsä oli tehnyt sienistä kivan printtikuvion. Ostelen mielelläni design-rättejä, koska ne tuovat keittiöön hauskaa ilmettä eri vuodenaikoina. Keitän rätin joka viikko, jolloin se pysyy kuin uutena ja säilyy erittäin pitkään.

Ei kommentteja: