lauantai 23. lokakuuta 2010

Kylpy

Manna on aina rakastanut kylpemistä, mutta nyt sekin homma saa uusia ulottuvuuksia: kun alkaa laskea kylpyvettä, tyttö konttaa jo valmiiksi pesuhuoneeseen vannan viereen ihmettelemään. Tänä iltana annoin hänen olla ilmakylvyssä sen aikaa kun vanna täyttyi. Mikäs sen mukavampaa kun olla pyllysillään lämpimässä kylppärissä. Pieni nakutyttö on hössissään kun pääsee itse kiipeämään ammeen luokse vettä kokeilemaan. Miksei ihmisen ilonaiheet voi säilyä aina yhtä vaatimattomina?

Hoppopilta ostamamme kylpylelut ovat olleet todella hyviä. Paketissa on iso kasa pehmeitä, eri mallisia ja yhteen liitettäviä leluja, joilla on mukava leikkiä kylvyssä ja missä muualla tahansa. Niitä on ripoteltu eri paikkoihin hoitolaukkua myöten. Tässä vaiheessa ne ovat senkin lisäksi materiaaliltaan loistavat, koska niitä on hyvä pureskella helpottamaan kutiavia ikeniä. Myöhemmin niistä on hauska rakennella erilaisia muodostelmia. Serkkutytöt toimivat siinä testiryhmänä pari viikkoa sitten.

Ikeasta ostimme vannan pohjalle liukuesteen, joka on kai tarkoitettu suihkun lattialle, mutta toimii hyvin tuossakin tarkoituksessa. Kumilärpäkkeen toisella puolella on imukupit, joten se pysyy hyvin paikoillaan. Myöhemmin sen voi sitten laittaa suihkun lattialle kun tyttö alkaa käydä enemmän suihkussa.


Hihii, en malta enää odottaa!

1 kommentti:

Maija kirjoitti...

Manna on niin ihana, kun se on niin iloinen ja touhukas! ♥