perjantai 2. lokakuuta 2009

Potku vai elohiiri

Työasiat ovat painaneet viimeisinä päivinä. En ole saanut aikaiseksi kirjoittaa tänne, sana ei oikein kulje. Yritän nyt kuitenkin laittaa tähän muutaman rivin viime aikaisista havainnoistani.

Kokeilin pari päivää sitten vatsallani makaamista, mikä on hyvä mittari. Se ei tuntunut enää yhtään miellyttävältä. Asiaan on tullut aika suuri muutos vajaan kahden viikon aikana, jolloin kokeilin viimeksi. Silloin ei ollut mitään ongelmaa maata vatsallaan edes lattialla, mutta nyt se tuntuu pahalta pehmeälläkin alustalla. Vatsa siis tuntuu kasvavan, hieno juttu! Rakenneultra on tasan viikon päästä. Näin siitä viime yönä untakin. Unessa sanottiin, että kaikki näyttää hyvältä ja että poika on tulossa. Toivottavasti uni on oikeassa, että kaikki on hyvin.

Huomaan, että kohtu on noussut. Nyt korkein kohta on selvästi vain pari senttiä navan alapuolella. Tosi hurja pyrähdys tuntuu tapahtuneen viikossa. Pögen liikkeistä en ole ihan varma. Olen ollut havaitsevinani jotain kuvailtujen potkujen tai käsien tuntuista, pientä "kuplintaa", mutta en oikeastaan koskaan selälläni maatessani, jolloin se ilmeisesti helpoiten tuntuu. Minulla ne tuntemukset tulevat istuallaan tai kyljellään maaten. En kuitenkaan voi olla varma, ovatko tuntemukseni niitä oikeita, koska nehän voivat olla ihan tavallisia vatsan kuplimisia ja elohiiriä. Nyt niitä vaan herkemmin laittaa merkille. Tänään mennään viikolla 18 + 3, joten näinä aikoina tai parin seuraavan viikon kuluessa saattaa jotain tuntuakin.

Ei kommentteja: