tiistai 2. helmikuuta 2010

36+

Tänään on odotusta takana tasan 36 viikkoa. Eli nelisen viikkoa standardiajan täyttymiseen. Siis käytännössä 2-6 viikkoa siihen kun Pöksy syntyy. Hui! Toisaalta jakaantumista odottaa jo kamalasti, mutta toisaalta tulee olo, että ei vielä: odotusaika on ollut niin mukavaa, että aika tuntuu valuvan käsistä. Sitä on tuntenut olonsa niin erityiseksi. Olen saanut hyvää kohtelua joka puolella.

Pöksyn liikkeet ovat voimistuneet, mutta potkut vähentyneet. Tosin Pöksy on aina ollut kovempi möyrimään kuin potkimaan. Nyt kun tilaa ei enää paljon ole, liikkeet ovat lähinnä työntelyä ja venyttelyä. Eilen illalla oli meneillään kunnon bileet ja mieheni tunsi ensimmäisen kerran jalan liikkeet noin voimakkaina: jalka tuntui välillä tulevan melkein ulos vatsan sivusta. Makasimme sängyssä ja seurailimme vauvan liikkeitä. Sellainen tilanne pistää aina vähän mietityttämään, miten jännittävää tämä kaikki on.

Olen saanut inhottavan nuhan, mutta onneksi vielä ei ole tullut sen kummempaa. Toivottavasti ei tulekaan, sillä en haluaisi nyt maata sängyn pohjalla kuumeessa. Kuka nyt haluaisi?

Ei kommentteja: