tiistai 23. helmikuuta 2010

Hyvä kiva bra

Tänään on kasassa 39 viikkoa. Olen sitä mieltä, että mukulamme on kasvattanut vähintään 8 raajaa. En enää oikeasti tiedä miten päin se lapsi siellä oikein on kun tuntuu että jalkoja ja käsiä on joka puolella. Lisäksi tänään tönimiset ovat tuntuneet ihan eri kohdissa kuin pitkään aikaan. Ethän vaan ole kääntynyt perätilaan? Poikkitilaan pyrkiminen on kyllä ollut niin aktiivistä viime päivinä, etten yhtään ihmettele jos pötkylä olisikin lopulta heittänyt voltin. Voi taivas sentään, kun se ei nyt vaan sotkeutuisi siihen piuhaansa.

Lisäksi havaitsin, että alavatsaani on ilmestynyt useita raskausarpia lisää. Onneksi ne ovat aika huomaamattomassa paikassa, joten siitä ei ole kosmeettista haittaa. Ellen sitten ala myöhemmin käyttää Britney Spears -tyyppisiä lantiohousuja, joiden vyötäröosio alkaa suunnilleen tuosta nivusten kohdalta.

Pakkasin tänään sairaalakassin osittain valmiiksi. Noudatan tätä ihan hyvältä tuntuvaa listaa, vaikka ihan kaikkea en koe niin tarpeelliseksi, esimerkiksi omien vaatteitten käyttöä sairaalassa. Ihan turhaa. Sairaalan vaatteet ovat mukavat päällä, eikä itselle tule pyykkiä. Omat tossut kyllä otan mukaan, koska sairaalan tohvelit meinaavat liukua aina pois jaloistani.

Vaikka sairaalassa kaikki näyttävät räjähtäneiltä ja niin oikeastaan kuuluukin, silti haluaisin tuntea oloni niin fressiksi kuin mahdollista, joten pidän yllä rutiinejani vielä tarkemmin: hoidan ihoani koko ajan, jotta se olisi mahdollisimman ihottumaton, värjään ripseni, nypin kulmistani hajakarvat entistä huolellisemmin, ajan säärikarvani ja bikinirajani useammin kuin yleensä talvella ja pidän huolta jalkapohjistani. Vaikka tällä kaikella ei ole sairaalassa oikeastaan mitään merkitystä sen kaiken keskellä, teen sen itseni vuoksi. Kaikki tällaiset päivittäiset kauneudenhoitorutiinit ovat minulle muutenkin rentouttavaa hommaa – ja nyt se on vielä hauskempaa kun on niin paljon aikaa keskellä päivääkin.

Ei kommentteja: